O le a le faʻaogaina o le Jahoopak Paper Edge Protector?

JahooPak Paper Edge Protector, e lauiloa foi o le Pepa Corner Protector, Pepa Angle Protector poʻo le Pepa Angle Board, e faʻaaogaina i le felauaiga ma le afifiina e tuʻuina atu ai le lagolago faaopoopo ma le puipuiga i pito ma tulimanu o pusa, pallets, poʻo isi oloa.O nisi nei o faʻaoga faʻapitoa o puipui puipui pito pepa:

 

Puipuiga i le taimi o felauaiga:

O puipui pito e fesoasoani e puipuia le faaleagaina o pito ma tulimanu o oloa afifi i le taimi o felauaiga.Latou te fai ma pa'u, mitiia a'afiaga ma puipuia le nutimomoia po'o le gau o afifi.

 

Fa'amautu o uta:

A faʻaaogaina i luga o pallets, e mafai ona fesoasoani puipui puipui e faʻamautu le uta e ala i le faʻamalosia o tulimanu ma pito o mea faʻapipiʻi.E taofia ai le fe'avea'i ma le fealua'i o mea i le taimi o femalagaiga, ma fa'aitiitia ai le lamatiaga o le fa'aleagaina.

 

Fa'aputuina lagolago:

E tu'uina atu e puipui pito i luga le lagolago fa'aopoopo pe a fa'aputu ni atigipusa se tele po'o fata i luga o le tasi ma le isi.E ala i le faʻamalosia o tulimanu ma pito, latou te fesoasoani i le tufatufaina atu o le mamafa ia sili atu ona tutusa ma puipuia atigipusa mai le paʻu pe faʻaleagaina i lalo o le mamafa o le uta i luga.

 

Fa'amalosia le fusi ma le fusi:

Pe a faʻamautu uta i fusi poʻo fusi, e mafai ona tuʻu puipui pito i luga o tulimanu ma pito o afifi e puipuia ai fusi mai le tipi i totonu o le pepa malo pe faʻaleagaina mea o loʻo i totonu.E fesoasoani lea e fa'atumauina le sa'o o le afifiina ma fa'amautinoaina o lo'o fa'amautu lelei fusi.

 

Puipuiga tulimanu mo le teuina:

I totonu o fale teu oloa, e mafai ona fa'aoga puipui puipui e puipui ai tulimanu o oloa o lo'o teuina i luga o fata po'o fata.Ole mea lea e taofia ai le fa'aleagaina mai fa'alavelave fa'afuase'i po'o fete'ena'i ma isi mea a'o teuina ma toe aumai.

 

I le aotelega, e taua tele le sao o puipui pito o pepa i le puipuia o oloa afifi i le taimi o felauaiga ma le teuina, faaitiitia le lamatiaga o le faaleagaina ma le mautinoa o oloa e taunuu i latou i se tulaga sili ona lelei.

 

https://www.jahoopak.com/eco-friendly-recyclable-paper-corner-guard-product/


Taimi meli: Mati-13-2024